Slovenija
558 ogledov

Iz trgovine odnesli za 30 tisočakov mobilnih telefonov

avtocestna policija Anže Petkovšek avtocestna policija
Lenarški policisti obravnavajo kaznivo dejanje drzne tatvine.

Neznanca sta vstopila v trgovino in zamotila prodajalca, tretji pa je medtem ukradel več mobilnih telefonov. Skupaj naj bi po nestrokovni oceni policije trgovino oškodovali za okoli 30.000 evrov.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, so policisti opravili ogled kraja kaznivega dejanja, še vedno pa o dogodku zbirajo obvestila. Ob tem prodajalce v poslovnih prostorih, zlasti tiste z elektronsko opremo, opozarjajo na previdnost.

Prav tako v ponedeljek je prišlo do vloma v stanovanje na območju Ptuja. Neznanec je vanj vstopil skozi balkonska vrata, pri tem pa ukradel gotovino, ure in zlatnino, s čimer je lastnika oškodoval za približno 22.500 evrov.

Pri vlomu v poslovni prostor na območju Tezna so tatovi odnesli kovinsko blagajno, na območju Ruš pa so iz delavnice ukradli razna orodja. Vsak od lastnikov je bil oškodovan za okoli 2500 evrov, so še sporočili s policije.

policijski avtomobil Slovenija Zamotili so prodajalca, četrti storilec pa je medtem počel to Vlom vlomilec tat tatvina rop ropar vlom kraja Slovenija Drzna tatvina: Vstopila je v hišo, nato pa ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Zoran
    StarMačk 15:03 23.julij 2024.

    Bo treba mal na njuškalo spremljat kdaj bodo novi mobilni telefoni po akcijski ceni...