Slovenija
9 ogledov

Kralji FMX-a prihajajo v Maribor

Žurnal24 main
Glavni trg bo v torek gostil ekshibicijsko turnejo Red Bull X-Fighters.

Jimmy Verburgh, Steven Stuyven, Nick Franklin in Morgan Carlson – štirje kralji 21. stoletja so letos na prav posebnem romanju. Skrbijo namreč za promocijo športne discipline freestyle motokros in hkrati za promocijo svetovne turneje Red Bull X-Fighters, tekmovanj, s pomočjo katerih se je FMX leta 2001 razvil in še danes v svet prinaša zvezde, kot sta Travis Pastrana in Mat Rebeaud.

Naši štirje fantje so z jeklenimi konjički že preleteli nebo nad Gizo, Hong Kongom, Singapurjem, Taiwanom, Beogradom, Sarajevom in Zagrebom, sedaj pa so se odločili, da s svojim nastopom počastijo znamenito Kužno znamenje na mariborskem Glavnem trgu.


V torek, 9. junija, točno ob 18h bo zagrmelo

 

© Red Bull Photofiles



Zagrmelo bo iz njihovih dvotaktnih KTM motorjev 250 SX, naravnost ustvarjenih za kraljevanje na vrhunskih FMX dogodkih. Superman, Hart Attack in Tsunami so le nekateri izmed trikov, s katerimi bodo vaše oči nase priklenili ti izvrstni FMX vozniki iz Belgije, Nove Zelandije in Švedske. Fantje skakalnico po vsem svetu vozijo s seboj na tovornjaku, ta pa se v trenutku prelevi v doskočišče in užitek gledalcev je zagotovljen. Da bo res vse teklo gladko, bo poskrbel zgovorni Aljoša Rebolj, za dogodku primerno divjo glasbeno podlago pa ekipa RDYO.

Nasvet: ne zamudite tega vrhunskega FMX spektakla, saj se ekipa po Mariboru seli v Indijo.

Do torka si lahko ogledate video napovednik:
http://www.youtube.com/watch?v=kz3ZW54AlUs


Travis Pastrana: »Red Bull X-Fighters predstavlja unikatno ravnovesje med med dobrim šovom in odličnim FMX tekmovanjem.«
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.