Slovenija
31 ogledov

Leteti začnejo čez 10 dni

wizz air Shutterstock
Wizz Air. Nizkocenovnik iz Ljubljane znova v Bruselj in London.

infografika | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Čez deset dni bo nizkocenovnik znova začel leteti iz Ljubljane v Bruselj (Charleroi), dan pozneje pa v London (Luton). V London bodo leteli ob torkih, četrtkih in sobotah, v Bruselj pa ob ponedeljkih in petkih.

Z že prodanim zadovoljni

Na Wizz Airu so povedali, da so s številom prodanih vozovnic zadovoljni. Za Bruselj je primerljivo kot pri drugih na novo vzpostavljenih linijah, za London pa celo nadpovprečno, posebno veliko vozovnic je prodanih okrog božiča. Enosmerna vozovnica za Bruselj za november je včeraj stala od 33 do 103 evre, povratna pa od 33 do 83 evrov. Za London je najcenejša vozovnica 18 evrov, najdražja 83, povratna pa od 18 do 123 evrov. Cene vozovnic za Bruselj smo preverjali tudi pred nekaj dnevi; na štiri datume so se do včeraj pocenile, na dva pa podražile.

Ocena čez nekaj mesecev

Kako uspešna je bila vrnitev v Ljubljano, bodo presojali šele čez nekaj mesecev. Spomnimo, Wizz Air je z ljubljanskega letališča na isti destinaciji že letel med majem 2006 in januarjem 2008. Dodali so, da nova linija praviloma postane dobičkonosna šele po dveh ali treh letih od uvedbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.