Slovenija
299 ogledov

Ljubljana: Avto trčil v kolesarko in zbežal

Lesce, prometna nesreča, neznani kolesar
1/2
PU Kranj
V petek okoli 17.50 se je v Ljubljani, v neposredni bližini avtobusnega postajališča 'Tržnica Moste' pripetila prometna nesreča, v kateri je bila udeležena kolesarka in neznano vozilo.

Neznani voznik osebnega avtomobila je vozil po Zaloški cesti, iz smeri Kajuhove ulice v smeri centra. V isti smeri je po kolesarski stezi vozila kolesarka, ki je zaradi drugih okoliščin padla.

Po njenem padcu pa naj bi po doslej znanih podatkih vanjo trčil neznani voznik. V trku se je kolesarka huje poškodovala, voznik osebnega vozila, pa je brez ustavljanja odpeljal naprej.
 
Zaradi razjasnitve vseh dejstev in okoliščin prometne nesreče policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči in neznanem vozniku, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali Policijsko postajo Ljubljana Moste na telefonsko številko 01 586 76 00.

Kolesarska ulica Frankfurt | Avtor: Das Radfahrportal der Stadt Frankfurt am Main Das Radfahrportal der Stadt Frankfurt am Main

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.