Slovenija
51423 ogledov

Ljubljanskemu psihiatru prevrtali steno in z verigo preprečili vstop v pisarno

Bojan Zalar Žurnal24 main
Andreju Kastelicu, psihiatru ljubljanske psihiatrične klinike, so vrata v pisarno zapečatili z verigo, pri čemer so morali prevrtati steno, da so jo lahko sploh namestili, piše današnje Delo.

Direktor klinike Bojan Zalar dogodka ne komentira, bo pa Kastelic, poroča Delo, na dogodke odgovoril s tožbo, kjer se bodo vzroki za izredno odpoved, ki jo je prejel, razkrili.  

Zalar je odpustil tudi eno od finančnic, tudi za to odpoved direktor ni pojasnil razlogov in tudi ona bo po napovedih odgovorila s tožbo.

Zelo nenavadno je, da mora Kastelic, ki je sicer dolgoletni predstojnik Centra za zdravljenje odvisnih od drog in po navedbah Dela izpolnjuje tudi pogoje za upokojitev, saj ima 42 let delovne dobe, s psihiatrične klinike oditi na tak način. Še bolj to dejstvo čudi, ker je dolgo časa veljal za zdravnika, ki je bil izjemno blizu direktorju.

Pri Delu namigujejo, da bi lahko razlog za odpoved bilo Kasteličevo sodelovanje z drugimi institucijami, saj naj mu Zalar ne bi dal vseh soglasij.

V svetu zavoda z odpovedmi niso bili seznanjeni, zato so vodstvu naložili, naj jim odhode zaposlenih pojasni.

Komentarjev 10
  • Plavi-mil 08:11 31.maj 2024.

    Spet čiščenje "janšistov" samo čakam , da jih bo začel golobnjak pobijati, tako kot so ljudi leta 45. In ta levičarska golazen se gre doma isti teror , kot Hamas v Palestini, gliha v kup štriha, drži , kot pribito.

  • Avatar lopov
    lopov 21:04 30.maj 2024.

    Sami inženurji

  • Enzgg4 17:37 30.maj 2024.

    A ni zadost ključavnico zamenjat? Budale so šle zid ferderbat. Sploh je pa cela zadeva precej čudna. Zalar noče pojasnit telih cirkusov, po drugi strani pa berem, da je oni Kastelic zelo cenjen na svojem področju.