Slovenija
1949 ogledov

Na Čatežu našli kar tri ukradene avte naenkrat

ukradena vozila
1/3
SENDM UUP GPU
Med kontrolo voznika tovornega vozila so policisti na avtocestnem postajališču Čatež ob Savi na vozilu odkrili tri ukradena vozila.

Policisti Specializirane enote za nadzor državne meje so v sredo pri izvajanju izravnalnih ukrepov na avtocestnem postajališču Čatež ob Savi ustavili in voznika tovornega vozila s priklopnikom za prevoz vozil, bolgarskih registrskih oznak. Na tovornem vozilu in priklopniku je bilo naloženih osem osebnih vozil, ki jih je državljan Bolgarije natovoril v Veliki Britaniji, namenjen pa je bil v Bolgarijo.

Policisti so pri preverjanju identifikacijskih oznak natovorjenih vozil ugotovili, da številke šasije niso odtisnjene v skladu z normami proizvajalca vozil. Zadevo so preverili pri tujih varnostnih organih in ugotovili, da so bila vsa tri vozila junija ukradena v Veliki Britaniji.

Vsa tri vozila - Toyoto C-HR, Toyoto Hilux in Lexus ES 300 - so zasegli. 

Policija bo pristojno tožilstvo seznanila z ugotovitvami. Preiskava in ugotavljanje vseh okoliščin kaznivega dejanja se nadaljuje. 

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.