Slovenija
4473 ogledov

Na cestah kaotično: Pozor, če se odpravljate za volan, tu je najhuje

zastoji kolone ceste
1/2
Saša Despot
Na nekaterih cestah po državi je promet zgoščen, ponekod nastajajo zastoji.

Na gorenjski avtocesti je zaradi prometne nesreče predor Karavanke zaprt v obe smeri, poroča Prometno-informacijski center za državne ceste.

Na gorenjski avtocesti med priključkoma Jesenice zahod in Jesenice vzhod nastaja zastoj v obe smeri. Zastoj je pred predorom Karavanke proti Avstriji dolg en kilometer.

Na podravski avtocesti je zastoj med Zaklom in prehodom Gruškovje proti Hrvaški dolg dva kilometra. Na štajerski avtocesti je zastoj pred prehodom Šentilj proti Avstriji dolg 500 metrov.

Zastoj je tudi na primorski avtocesti med Kozarjami in Vrhniko proti Kopru. Promet je upočasnjen tudi iz smeri Kopra proti Ljubljani med Vrhniko in Brezovico.

Promet je zelo zgoščen še na cestah Izola - Sečovlje, Koper - Dragonja ter na cesti Lesce - Bled.

Komentarjev 1
  • atamama 16:20 14.julij 2024.

    Nekaj ne razumem, kaotično znotraj države, mejo pa prepelješ kot da ni uvedene kontrole in suspenz schengena. S koga se dela norce tale naš minister za notranje zadeve? Zakaj ni kontrole oziroma na Bizeljskem se pelješ mimo kontejnerjev na meji ...prikaži več in ni žive duše okoli. Pardon, so dvakrat pečeni se iz zagrebške smeri pomikajo ... kam bog ve. Mislim da je nekaj hudo narobe na račun plačevalcev davkov v naši deželi, kajne?