Slovenija
36 ogledov

Na pot vzemite tudi potrpljenje

Gneča na mejnem prehodu Gruškovje. Mediasped
Na cestah je gneča, vzemite si dovolj časa za pot in se pripravite na zastoje ter čakanje na mejnih prehodih. Stanje se sicer umirja.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste (PiC) so zastoji okoli 16. ure nastajali še na glavni cesti Podlehnik - MP Gruškovje in Šmarje - MP Dragonja.

Na mejnem prehodu Gruškovje je čakalna doba za vstop v državo 20 minut, na Dragonji za izstop ena ura, za vstop 15 minut, na mejnem prehodu Sečovlje pa 20 minut.

Sedaj prednjačijo tisti, ki želijo domov

Stanje se sicer po podatkih PiC umirja oziroma se glavni prometni tok že obrača proti notranjosti države in dalje proti mejnim prehodom z Avstrijo. "Če ne bo kakšnih prometnih nesreč, pa ne pričakujemo večjih nevšečnosti," so dejali na PiC.

Previdno! 

Zaradi prireditve - nočnega teka - bo med 21:50 in 23:20 popolna zapora ceste Bled - Bohinj na Bledu. Na razcepu Kozarje v Ljubljani v smeri Primorske pa je spremenjena signalizacija, zato tam previdno.. 

Informacije o trenutnih razmerah na cestah dobite na telefonski številki 1970 ali na spletnem mestu PiC-a

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.