Slovenija
3568 ogledov

Na primorki zaradi zdrsa tovornjaka že kolone

Sneg na cesti
Ponekod po državi že sneži, vozne razmere so slabe.

Ponekod po Sloveniji sneži. "Na pot se ne odpravljajte brez zimske opreme," opozarjajo pri prometno-informacijskem centru. "Vozne razmere so slabše kot običajno, zato so daljši tudi potovalni časi."

Zastoj na avtocesti

Na glavni cesti Ljubljana - Kočevje je zaradi prometne nesreče polovična zapora pri Turjaku.

Zaradi zdrsa na primorski avtocesti med Uncem in počivališčem Ravbarkomanda je proti Kopru zaprt prehitevalni pas, zaradi česar je nastal štiri do pet kilometrov dolg zastoj. O zdrsu tovornega vozila poročajo tudi z regionalne ceste Grosuplje - Videm; cesta je zaprta pri Vidmu.

Zaradi močnega sneženja na primorski avtocesti poteka pred Vrhniko izločanje priklopnikov in polpriklopnikov proti Kopru.

Sneg na cesti | Avtor: Profimedia Profimedia
Prepoved za priklopnike in polpriklopnike velja na regionalni cesti Col - Črni Vrh - Godovič ter na hrvaški strani mejnih prehodov Jelšane, Petrina in Babno Polje.

Na glavni cesti Kozina - mejni prehod Starod je prepovedan promet za tovorna vozila nad 7,5 ton zaradi zimskih razmer in prometne nesreče na hrvaški strani mejnega prehoda Starod.

Zaprti tudi nekateri prelazi

Zaradi zimskih razmer in zemeljskega plazu je za ves promet zaprt Vršič. Korensko Sedlo je zaprto na avstrijski strani zaradi zasneženega cestiščam, Jezerski vrh in Pavličevo Sedlo pa zaradi poškodovanega cestišča na avstrijski strani.

Sneg Vreme Slovenija Prihaja ohladitev in sneg Sneg Arso bolj natančno Slovenija Kako visoka bo snežna odeja in kje v nižinah bo sneg?

Zaradi poplavljena cestišča sta zaprti cesti Podskrajnik - Rakov Škocjan in Laze - Planina.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Skipi 14:39 28.december 2017.

    And here we go again!!