Slovenija
18 ogledov

"Naj se slasten boj za najboljšega kuharja začne!"

Barilla pasta Barilla
Že peto leto po vrsti se bodo od 9. do 11 junija 2016 vrhunski kuharji in novi talenti iz celega sveta potegovali za naziv najboljšega kuharja testenin. Žirijo bodo morali prepričati z receptom, ki združuje italijansko tradicijo z mednarodnimi okusi.

V kulinarični špici prvenstva pa bosta sodelovala tudi dva Slovenca - Jure Tomič kot tekmovalec in Matjaž Cotič kot žirant.

Kot lanskoletni dobitnik »srebrne medalje« se Matjaž Cotič vrača v vlogi žiranta, ki bo presojal in iskal tiste, ki bodo znali preprosto jed, kot so testenine, na novo izumiti na način, ki preseneča in navdihuje, a ima hkrati okus po italijanski strasti.

V kategoriji »Vrhunski kuharji« pa bomo navijali za Jureta Tomiča in mu želimo, da na nebu kulinaričnih zvezd zasveti najmočneje. Forza, Jure!

Več na :
www.academiabarilla.com
www.barillagroup.com
andreja@newmoment.si