Slovenija
39 ogledov

Našli tri zoglenela trupla

(Foto: Nada Černič Cvetanovski)
1/10
Žurnal24 main
Zgodaj zjutraj okoli 5.30 je zagorela stanovanjska hiša v kraju Volovnik v občini Krško. Gasilci so v hiši našli tri zoglenela trupla, podatek so potrdili tudi na PU Krško.

Po naših neuradnih informacijah sta zgorela ženska, njen partner in njun sin. Hčerka je to noč prespala pri fantu in se je vrnila šele zjutraj. O požaru je gasilce obvestil sosed, ki je požar opazil zjutraj, ko se je odpravil v službo.

Po kraju so se že razširile govorice, da naj bi bil podtaknjen. Tiskovni predstavnik policije Perc tega ni mogel potrditi, je pa dejal, da preiskujejo vse možnosti.                     Slike požara si lahko ogledate tukaj.

V naselju Volovnik v občini Krško je prišlo do požara v stanovanjski hiši.

"Lahko potrdim, da je šlo za požar in da smo v hiši našli tri zoglenela trupla," je za zurnal24.si povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Krško Robert Perc. Za zdaj identiteta trupel še ni znana in bo verjetno potrjena z obdukcijo, "zato o domnevah, kdo vse bi lahko bil v hiši, ne morem govoriti", je povedal Perc.

"O dogodku smo bili obveščeni okrog pol šestih zjutraj iz Regijskega centra za obveščanje, od koder so nas obvestili, da so prejeli sporočilo o požaru v stanovanjski hiši. Na kraj požara so poslali gasilce. Po prvih ugotovitvah je znano, da je hiša zgorela v celoti," nam je povedal Perc.

O dogodku sta bila obveščena tako preiskovalni dežurni sodnik kot državni tožilec. Več podatkov bo znanih, ko bo ogled opravljen.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.