Slovenija
13 ogledov

Neuradno: Janković tretjič

zoran janković Anže Petkovšek
Volitve. SDS še tehta, ali naj ima svojega kandidata ali podpre Kucler Dolinarjevo.

Čez en teden bo znano, kdo so uradni kandidati za župana Ljubljane. Naslednjo sredo se namreč izteče rok za vložitev kandidatur za nadomestne županske volitve, ki bodo 25. marca.

Zoran Janković, kot kaže, stavi na podobno taktiko kot pred parlamentarnimi volitvami, ko se je veliko ugibalo, ali bo kandidiral. V ponedeljek naj bi le razkril, da si želi še tretjič postati ljubljanski župan, nakazujejo neuradne informacije. Podprle naj bi ga tudi stranke na levici. Metka Tekavčič, predsednica mestnega odbora SD, pravi, da odločitve glede kandidata še niso sprejeli, ker “čakajo na morebitne dogovore s strankami, ki so bile pripravljene oblikovati koalicijo na državni ravni”.

“Vse možnosti so še v igri,” pa na vprašanje, ali bodo imeli svojega kandidata ali bodo podprli Mojco Kucler Dolinar iz NSi, odgovarjajo v SDS. Po njenih besedah bo odločitev znana danes oziroma najpozneje do konca tedna. Za zdaj je edini, ki je kandidaturo napovedal, Miha Jazbinšek, mestni svetnik Zelenih Slovenije.

Komentarjev 19
  • Lionel 11:48 25.februar 2012.

    Bravo Trsten. Ti si genijalc. To kar je Pahor hotel postorit, pač kar je bilo nujno, bo zdaj Janša. Ampak če malo pobrskaš po svoji prazni glavi boš notri hitro našel, da je bil ravno Ivan Janez proti proti proti ...prikaži več proti proti proti proti proti proti proti proti proti proti proti proti proti, zdaj bo pa še huje, ker on nima občutka za socialo. On ma občutek samo za svoj žep in za žepe svojih pajdašev. No in zdaj je zopet kriva seveda UDBOMAFIJA, STRICI,....Človek pejt se dat pregledat na psihiatrijo. Izgleda da mate res hude motnje in preganjavico.

  • Trsten 10:51 23.februar 2012.

    Gec: kaj ima desnica z referendumi? Tvoja udbomafijska vlada je bila total nesposobna. Zato je do vsega tega sranja prišlo.Ali je tudi JJ kriv, da ne moreš srat.

  • juventus1897 17:39 22.februar 2012.

    A ti si pa pozabu da so referndume po večini izsilili sindikati in da so le ti že od nekdaj z ramo ob rami s komunisti oz. levičarji? Kar se tiče Borata pa mislim, da nima smisla izgubljat besed kaj ...prikaži več šele stavkov. :):):)

Sorodne novice