Slovenija
1781 ogledov

Nova žrtev naših cest. Kolesar je pripeljal pravilno ...

Nesreča kolesarja PGD Mengeš
Do nesreče je prišlo sinoči.

V sredo zvečer je 34-letni voznik osebnega vozila na cesti Grgar-Bate v Novi Gorici prehiteval drugo vozilo, po prehitevanju pa zapeljal v ovinek po nasprotnem smernem vozišču, po katerem je pravilno pripeljal 50-letni kolesar. 

Po prehitevanju je zapeljal v desni pregledni ovinek po nasprotnem smernem vozišču. V tistem trenutku je iz smeri Bat proti Grgarju pravilno po svoji strani pripeljal 50 letni kolesar, v katerega je z avtomobilom trčil 34-letnik. Pri trčenju je kolesar dobil tako hude telesne poškodbe, da je na kraju prometne nesreče podlegel poškodbam, so sporočili s tamkjašnje Policijske uprave.

Kraj nesreče sta si ogledali dežurna preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča v Novi Gorici in dežurna okrožna državna tožilka Okrožnega državnega tožilstva v Novi Gorici.

Zoper voznika osebnega avtomobila bodo podali kazensko ovadbo na pristojno Okrožno tožilstvo v Novi Gorici zaradi suma povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti, so še sporočili novogoriški policisti.

*Fotografija je simbolična

Koper obvoznica Neverjetno Slovenija Bože mili, le kaj si ta Poljak zdaj misli o Slovencih policijski trak Slovenija Slovenske ceste terjale še eno življenje

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • hudini 16:52 25.julij 2024.

    Objestni voznik bo dobil kar mu gre in še premalo

  • Enzgg4 16:01 25.julij 2024.

    Jeba.