Slovenija > Črna kronika
1879 ogledov

Bože mili, le kaj si ta Poljak zdaj misli o Slovencih

Koper obvoznica Facebook Koprska obvoznica.
Koprski policisti so poročali o nenavadnem prometnem incidentu.

Ob 10.59 so bili policisti PU Koper obveščeni o sporu na vozišču. Po zbiranju obvestil so ugotovili, da sta bila v sporu udeležena 37-letnik iz okolice Kopra in 51-letni državljan Poljske.

37-letnik je v Vanganelu z avtomobilom trčil v vozilo 51-letnika, zatem je odpeljal naprej. Državljan Poljske je zapeljal za njim in ga prehitel, zatem sta se oba ustavila in se sprla. 37-letnik se je usedel nazaj v vozilo in se namerno večkrat zaletel v vozilo Poljaka, nato se je prepiral izven vozila naprej. 

Poljak mu je vzel ključe vozila, kar je domačina še bolj razjezilo. Iz vozila je vzel kitaro in državljana Poljske (in njegovega 22-letnega sina, ki je bil poleg) udaril z njo ter ju lažje poškodoval. Zatem je pobegnil s kraja. Policisti so ga naknadno izsledili v Kopru. 

Opravljen je bil preizkus alkoholiziranosti, rezultat je pokazal 0,67 mg/l, prav tako je bil opravljen hitri test za mamila, ki je bil pozitiven na kokain in konopljo. Odrejen mu je bil strokovno pregled, katerega je opravil v ZD Koper. Sledi mu kazenska ovadba za nevarno vožnjo, za povzročitev telesne poškodbe in poškodovanje tuje stvari.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • SlavkoKrizman 15:03 25.julij 2024.

    Novinar, ki je zaposlen pri slovenskem delodajalcu bi moral ostati brez šole in službe za take napake, kot je : "Bože mili"....

  • AN27 14:48 25.julij 2024.

    "Bože mili", resno? Kaj naj si o tej navedbi misli vaš bralec? Ste morda želeli napisati "moj Bog", pa je prevajalec na dopustu?

  • Avatar Leon
    Leon 14:10 25.julij 2024.

    Ostaja še odprto vprašanje ; Kaj si bo mislil o slovenski zakonodaji in sodnikih ?

Sorodne novice