Slovenija
25 ogledov

Olje iz ceste naredilo drsalnico

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Dopoldanska nesreča je zaprla cesto Medvode–Škofja Loka. Razlog: cesta je zaradi razlitega olja postala prava drsalnica. Cesta je zdaj že odprta.

Nesreča se je zgodila v bližini Jeprce na poti proti Retečam. Tovornjak, ki je prevažal transformatorsko postajo, je zaradi prekratke varnostne razdalje premočno zavrl, ko se je želel izogniti avtomobilu pred njim, ki se je ustavil, da bi zavil levo. Ob silovitem zaviranju so se vezi, ki so držale transformator na tovornjaku, strgale, naprava pa je padla pred tovornjak in treščila tudi v avtomobil, je za Žurnal24 pojasnil Leon Keder, tiskovni predstavnik PU Kranj. Ob tem je začelo iz transformatorja iztekati hladilno olje in umazalo cestišče.

Zaradi tega so morali policisti popolnoma zapreti promet na odseku in ga speljati po lokalnih cestah, gasilci in cestarji pa so nato počistiti asfalt. V nesreči ni bilo poškodovanih, prav tako olje ni nevarno za okolje, je še zatrdil Keder.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.