Slovenija
16361 ogledov

Pes napadel 10-letno deklico pred zdravstvenim domom, lastnica odšla

Napad psa
Pred Zdravstvenim domom v Kranju pes napadel otroka, policija išče priče.

Kranjski policisti so potrdili, da so bili obveščeni o dogodku, ki se je zgodil tega dne okoli 18.10, na semaforiziranem križišču Oldhamske in Bleiweisove ceste v Kranju. V zapisu na Facebooku je navedeno, da je pes napadel 10-letnico, ki je prečkala prehod za pešce.

Lastnica psa otroku ni pomagala?

"Lastnica je s psom stala ob semaforju nasproti Zdravstvenega doma. Psa je imela na povodcu, stal je med njenimi nogami. Ob srečanju je pes skočil in ugriznil otroka v obraz. Lastnica je samo pogledala otroka in rekla, da je vse v redu in odšla v smeri avtobusne postaje. Otrok je šel naprej brez pomoči in kasneje ugotovil, da krvavi in poklical skrbnike, ki so ga nato odpeljali na Urgenco." 10-letnica je utrpela lažje poškodbe.

Policija: Udeleženka in skrbnica psa sta se pogovarjali

Iz policije pa so sporočajo, da sta se udeleženka in skrbnica s psom po dogodku na kraju pogovarjali in nato kraj zapustili. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila in nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin. V primeru ugotovljenih elementov prekrška ali uradno pregonljivega kaznivega dejanja bodo tudi ustrezno ukrepali.

Skrbnico s psom, ki je bila včeraj udeležena v tem dogodku pozivajo, da se oglasi ali pokliče na Policijsko postajo Kranj, tel. 04/233 64 00 ali na interventno številko policije 113. Prav tako prosijo morebitne priče, ki bi karkoli vedele povedati o tem dogodku, da pokličejo na enega izmed zgornjih kontaktov in podajo koristne informacije. 

*Fotografija je simbolna

Komentarjev 15
  • devote 22:43 22.oktober 2024.

    mala zepna sceneta niso cepljena proti steklini, lahko pa seveda vseeno imajo steklino. lahko pridejo v stik z bolno lisico ali macko. lastnici takoj odvzeti zival, sledi zasebna tozba oskodovanke do lastnice sceneta da si bo ta zapomnila kdaj je ...prikaži večj je odsla s kraja incidenta. deklici zelim pa vse najboljse, Bog ne daj da ima scene kako steklino...

  • sandi76 19:48 22.oktober 2024.

    Še en dokaz egoizma pasjeljubcev !! Pes ugrizne otroka, pasjebljubec pa izjavi, da je vse v redu ???? Takemu pasjeljubcu je treba takoj odvzeti žival, ker očitno ni sposoben skrbeti za njega in ga pravilno socializirati !!

  • Avatar Metod Kvargl
    metod7 19:37 22.oktober 2024.

    Ja.., normalno, da se najprej pogleda naokoli, če je kdo kaj videl. Če ni, se stisne pizdo in odide. Podobno kot v primeru, če na parkirišču nekomu poškoduješ avto...