Slovenija
5526 ogledov

Policija preiskuje umor: 24-letnik z nožem napadel 34-letnika

Policijski trak Dare Čekeliš
34-letnik je umrl na kraju napada.

Novogoriški policisti so nekaj minut po polnoči prejeli klic iz Bovca, o napadu z nožem, zaradi katerega je na kraju napada umrl 34-letnik. 

"Takoj po prejetem obvestilu so bile na kraj poslane policijske patrulje z območja PU Nova Gorica, ki so kraj  varnostnega dogodka zavarovale in izvedle prve nujne preiskovalne ukrepe za izsleditev in prijetje osumljenca," je pojasnil Dean Božnik s PU Nova Gorica. Policisti so 24–letnega osumljenca navedenega kaznivega dejanja že nekaj minut pred 2. uro v nočnem času izsledili in mu na podlagi določil zakona o kazenskem postopku odvzeli prostost. Zoper navedenega osumljenca je bilo odrejeno policijsko pridržanje."

Zaradi preiskovanja suma storitve kaznivega dejanja umora po določilu 116. členu kazenskega zakonika  se po navedbah policije v tem trenutku izvajajo nujna preiskovalna dejanja ter ugotavljajo vsa pomembna dejstva in okoliščine. "Drugih podrobnosti v tem trenutku zaradi  interesa kriminalistične preiskave javnosti ne moremo posredovati oz. jih bomo javnosti posredovali kasneje," je še pojasnil Božnik.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.