Slovenija
3712 ogledov

Država na nogah zaradi migranta, ki naj bi napadel otroka, pa se ni zgodilo nič

LPP Saša Despot
S pregledom zaseženega video materiala ugotovili, da do dogodka, kot je bil prijavljen, dejansko sploh ni prišlo.

Pred dnevi smo poročali o domnevnem incidentu na avtobusu Ljubljanskega potniškega prometa. Zapis se je razširil na facebooku, delil pa ga je tudi Zmago Jelinčič Plemeniti, in sicer, da naj bi tujec ogovarjal druge potnike, nato pa napadel in porezal učenko. Na urgenco so jo peljali starši.

O domnevnem napadu na otroka na mestnem avtobusu, ki naj bi ga zagrešil 24-letni državljan Maroka, so bili obveščeni tudi policisti, ki pa so z nadaljnjo preiskavo in pregledom zaseženega video materiala ugotovili, da se dogodek, tak, kot je bil prijavljen, sploh ni zgodil. "Policisti so takoj po dogodku začeli z aktivnostmi in uspeli ugotoviti identiteto osumljenca. Z nadaljnjim ugotavljanjem okoliščin, dodatnim zbiranjem obvestil in pregledom zaseženega video materiala pa je bilo ugotovljeno, da do dogodka, kot je bil prijavljen, dejansko sploh ni prišlo," so zapisali na Policijski upravi Ljubljana. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 25
  • kapljač 20:20 29.junij 2024.

    Takšne zgodbe ustvarja Janša . To mu je vsa politika .

  • munja 07:59 29.junij 2024.

    Za vse, kar se dogaja v naši državi, je kriv zakonodajalec in butasti poslanci, ki tako gnilo zakonodajo, ki je potuha kriminalcem in lenuhom, sprejemajo. Vse lenuhe, ki so mladi in zdravi na zavodu in sociali nagnat delat, pa bo ...prikaži več kadra dovolj. Če ne znajo delat, jih je treba pač naučit. Dovolj je lenuharjenja in molzenja države!!!

  • atamama 20:43 28.junij 2024.

    Zanimivo, sicer detaljev ne poznam, poznam pa detalje gibanja migrantov na sprehodih na Viču ali iz Viča in nazaj. Pelje se policijska patrulja, migranti nedolžno peš. Srečaš policiste v civilu, migrantov nikjer. Greš v trgovino, policistov nikjer, vrsta pred blagajno, ...prikaži več domačin ne more dobiti mesta v vrsti za žensko. Pelje policijski avto brez oznak z normalnimi tablicami, 2x pečeni ali nazaj med police ali ven iz trgovine. Pa razumi to od kje burke o policaju in cifizlju in od kje informacije?