Slovenija
116 ogledov

Pozor, kolone na avtocesti!

Zastoj na Primorki PIC (cestna kamera)
Na primorski avtocesti je zaradi del zastoj dolg kar 15 kilometrov, na štajerski pa je zaradi požara zaprt vozni pas.

Na primorski avtocesti med Nanosom in počivališčem Ravbarkomanda proti Ljubljani je zastoj zaradi del na cesti dolg približno 15 kilometrov.

"Promet skozi zaporo proti Ljubljani poteka samo po enem pasu," navajajo pri prometno-informacijskem centru. "Obvoz za osebna vozila je možen po vzporedni regionalni cesti Senožeče - Razdrto - Postojna - Unec."

Zastoj je nastal tudi na regionalni cesti pred Postojno, pred predorom Karavanke proti Avstriji pa je dolg približno štiri kilometre. Voznikom osebnih vozil, namenjenih proti Kranjski Gori priporočajo izvoz Jesenice vzhod, Lipce. V smeri Slovenije je nastalo 4 kilometre zastoja.

Gorelo na štajerki 

Na štajerski avtocesti je pred priključkom Slovenska Bistrica sever v smeri Ljubljane zaradi odstranjevanja posledic požara zaprt vozni pas, nastal je zastoj dolg približno pet kilometrov.

Štajerka | Avtor: PIC (cestna kamera) PIC (cestna kamera)

Zaradi prometne nesreče je na pomurski avtocesti med priključkoma Cerkvenjak in Sveti Jurij ob Ščavnici proti Murski Soboti zaprt vozni pas.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.