Slovenija
1192 ogledov

Pozor, spet lažna pošta!

delo računalnik Profimedia Cene študentskega dela se zvišujejo.
Teh pošiljk raje ne odpirajte!

Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenija (ZZZS) v sporočilu na svoji spletni strani opozarja, da ZZZS ni avtor in pošiljatelj elektronske pošte z naslovom zadeve Potrdilo o prejeti registraciji. Strankam priporočajo, da tovrstne e-pošte in priložene datoteke ne odpirajo.

Kot so zapisali na zavodu, je elektronska pošta poslana z domnevnega naslova potrditev.prijave@zzzs.si. Pošiljatelj pa v sporočilu prejemnika elektronske pošte obvešča, da mu pošilja potrdilo o oddani enotni prijavi v obvezno zdravstveno zavarovanje.

Na zavodu opozarjajo, da gre za zlorabo. Strankam priporočajo, da tovrstno e-pošto izbrišejo iz svojega e-predala ter jo obravnavajo kot brezpredmetno.

Poslovnim strankam medtem priporočajo, da s pomočjo svoje informacijske podpore blokirajo ves promet iz IP naslova 81.169.155.98 oziroma server993.planet-holding.com.

zdravnik Slovenija Zdravniki opravili štiri terapije, obračunali pa so jih 30 čakalnica v zdravstvenem domu Slovenija Zdravljenje v tujini? To morate vedeti!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.