Slovenija
29 ogledov

Razgrajal v lokalu in na policijski postaji

policija Anže Petkovšek
Devetindvajsetletnik razgrajal v lokalu, kasneje tudi na policijski postaji. Ob tem se je poškodoval.

Koprski policisti so včeraj zvečer odvzeli prostost 29-letniku, ki je kričal na najemnico lokala in goste ter razbijal inventar.

Ob prihodu policistov je moški nadaljeval s kršenjem javnega reda in miru. Žalil je tudi policiste in se želel z njimi pretepati. Ker moški ni upošteval ukazov policistov in je z razgrajanjem nadaljeval, so mu policisti odredili pridržanje.

Pri postopku se je 29-letnik začel upirati, zato sta policista uporabila prisilna sredstva, in sicer fizično silo in lisice, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Razgrajal še na policisjki postaji

Umiril se ni niti na policijski postaji. V prostoru za pridržanje je začel kričati in brcati po vratih, nato pa še tolči z glavo. Ob tem se je poškodoval, zato ga je na policijski postaji obiskal zdravnik, ki pa je pridržanje zaradi zdravstvenih razlogov zaključil.

Koprski policisti so mu izdali plačilni nalog, podana pa bo tudi kazenska ovadba za kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 10:10 06.december 2012.

    Še mal , pa se tudi v KP ne bodo imeli več časa ukvarjati z lokalnimi pacienti !

  • privat 07:23 19.november 2011.

    in kaj bojo naredili razgrajaču ,ki si je dovolil razbiti lokal...nič, vsaj tako je bilo do zdaj...pač je na sociali nima premoženja,država pa nima za njegovo bivanje v zaporu!! No taki so naši javni tožilci !