Slovenija
28 ogledov

Skrivnostni svet Google očal

Google Glass You tube
Google je na You tubu objavil posnetek v katerem prikazujejo delovanje svojih super očal. Nekaj srečnežev je njihovo delovanje spoznalo na konferenci

Google je lansko leto presenetil s posebnimi očali Google Glass. Gre za očala, ki temeljijo na konceptu nadgrajene resničnosti. Očala so izziv za vse, ki imajo radi elektroniko in informatiko. Mnogi se sprašujejo, kaj bomo z njimi počeli oziroma, kako sploh delujejo.

Med hojo bomo lahko kupovali stvari

Že lani pa so le opiasli nekaj lastnosti očal. Na primer med nošenjem naj bi se potrošnikom na lečah pred očmi prikazal zemljevid z navodili za pot. Z očali bi se lahko uporabniki preko video klica pogovarjali s svojimi prijatelji in med hojo celo kupovali stvari prek spleta.

V videu predstavljeno vse

Kako očala delujejo v resnici je lahko na lastni koži izkusilo le nekaj srečnežev, ki so se udeležili letošnje konference SXSW, na kateri je Timoty Jordan predstavil delovanje teh čudežnih očal. Za vse tiste, ki pa se konference niste udeležili in vas zanima, kako očala delujejo, pa je Google pripravil enourni video.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.