Slovenija
23175 ogledov

Takšno vreme nas čaka v prihodnjih dneh

Hladno jesensko jutro Profimedia
Marsikje v nižinah bodo jutra meglena.

Danes bo deloma jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Predvsem zjutraj in dopoldne bo marsikje po nižinah megla, na Primorskem bo čez dan nekaj nizke oblačnosti. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 10, na Primorskem do 14 stopinj Celzija, napovedujejo meteorologi Agencije RS za okolje (Arso).

Ponoči se bo pooblačilo, po nižinah v notranjosti bo tudi megleno. Na Primorskem bo zapihala burja. Jutranje temperature bodo od -3 do 2, na Primorskem okoli 7 stopinj Celzija.

V soboto bo dopoldne še pretežno oblačno in marsikje v notranjosti megleno, čez dan pa se bo v zahodnih in severnih krajih delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem okoli 15 stopinj Celzija.

V tem tednu je morje že poplavljalo, a za danes ni izdanih posebnih vremenskih opozoril.

Obeti

V nedeljo bo na Primorskem jasno s šibko burjo. Drugod bo deloma jasno, več oblačnosti bo v jugovzhodnih krajih. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla.

Tudi v ponedeljek bo vreme suho, na zahodu in v gorah zmerno do pretežno oblačno, drugod z nizko oblačnostjo.

V nadaljevanju tedna bo prevladovalo oblačno vreme, od srede naprej bo verjetnost za padavine povečana, še napovedujejo vremenoslovci.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.