Slovenija
18010 ogledov

To je razlog za nesrečo na avtocesti

zastoj, gneča, avto Profimedia
Na srečo poškodovani osebi nista življenjsko ogroženi.

Po prvih ugotovitvah policistov Policijske uprave Maribor se je današnja nesreča na štajerski avtocesti na območju Slovenske Bistrice zgodila zaradi vožnje v napačno smer, ko je vinjeni 37-letni voznik na vrhu klanca proti Tepanju trčil v drug osebni avtomobil. Dve osebi so odpeljali v bolnišnico, po prvih informacijah nista življenjsko ogroženi.

Kot so še sporočili iz Policijske uprave Maribor, kjer so bili o prometni nesreči med priključkoma Slovenska Bistrica jug in Slovenske Konjice proti Ljubljani obveščeni okoli 9. ure, so voznico vozila, v katerega je trčil 37-letnik, s tehničnim posegom rešili iz avtomobila in jo odpeljali v bolnišnico, prav tako tudi moškega.

Policisti so ugotovili še, da je 37-letnik vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 1,18 miligramov alkohola.

Zaradi nesreče je bil skoraj tri ure promet oviran, potekal je po odstavnem pasu, nastajali so zastoji. Po zadnjih podatkih prometnoinformacijskega centra za državne ceste so posledice prometne nesreče že odstranili.

Primorska plenilka Močno ugrizne Trajnostno Na Hrvaškem otoku invazija primorske plenilke Rimini Nori podatki Svet Rekordna revščina pri sosedih

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 19:34 23.junij 2024.

    Problem je zakonodaja in kaznovanje kršiteljev. V Sloveniji lahko s "PRAVIM" odvetnikom dobiš pogojno kazen ...v USA je to do 25 let zapora.

  • vojko19 13:44 23.junij 2024.

    trta = konoplja država subvencionira vinogradnike naj tudi konoplarje

  • Enzgg4 13:14 23.junij 2024.

    Prepovedat alkohol. Takoj (prohibicionisti, ki imate veliko za povedat čez ganjo, se boste gotovo strinjali)