Slovenija
45 ogledov

Trdi, da nima nič, a plačuje račune

Vitoslav Türk Boštjan Tacol
Vitoslav Türk. Vodovod na črni gradnji je na njegovo ime.

Vitoslav Türk, ki je trdil, da s črno gradnjo nad Sečoveljskimi solinami nima nič, zanjo očitno plačuje račune za vodovod. “Omenjeni objekti so v lasti družbe Virtus, d. o. o, v kateri nimam lastniških deležev,” je zagotavljal Türk.

Lastnika sta njegova sinova, toda tudi on je lastnik parcele, na kateri stoji na črno postavljena vila. Na Rižanskem vodovodu Koper so včeraj za Žurnal24 potrdili, da so vodovodni priključek in računi za porabo vode vodeni na ime direktorja Elesa Türka: “Glede vodovodnega priključka na naslovu Parecag 134b nad Sečovljami vam lahko povemo, da smo 7. oktobra 2003 prejeli obvestilo o spremembi lastništva (objekta in parcele) ter s tem zahtevo o prenosu vodovodnega priključka na novega lastnika – Vitoslava Türka.” Vodovodni priključek je bil sicer za gospodarske namene na tej lokaciji zagotovljen leta 1981 že prejšnjemu lastniku.

Komentarjev 9
  • Brane Ogrinc 09:08 31.marec 2013.

    Poglej na goglov zemljevid.

  • mph 10:34 29.marec 2013.

    Mislim, da ne rabi za potrebe vodovoda, namreč sprembmo so naredili na osnovi paprijev, katerih vsebino niso dolžni preverjat. Sicer pa kar sem sledil, si je super sds poštenjak kar sam nalimal to številko in jo kot tako uporabljal tudi ...prikaži več za pošto in ostalo.

  • sivka 10:06 29.marec 2013.

    vprašajte v Mariboru o tej familiji