Slovenija
1095 ogledov

Tudi prvi septembrski konec tedna z gnečo na cestah

zastoj avtocesta Žurnal24
Zgoščen promet na slovenskih avtocestah.

Na primorski avtocesti med Brezovico in Logom v smeri Kopra je prišlo do prometne nesreče, zaradi katere ja nastal daljši zastoj, ki ostaja tudi po odstranitvi posledic. Pred predorom Karavanke je medtem zastoj v smeri Avstrije dolg dva kilometra.

Zastoji so zaradi omenjene nesreče tudi na ljubljanski zahodni obvoznici do Kosez, na južni pa do priključka Ljubljana center. Do zastojev prihaja tudi na vzporedni regionalni cesti, poroča prometnoinformacijski center.

Na gorenjski avtocesti je zastoj pred predorom Karavanke proti Avstriji dolg dva kilometra, v smeri Slovenije pa štiri kilometre. Predor zaradi varnosti občasno zapirajo v obe smeri.

Na mejnem prehodu Gruškovje se na izstop iz države čaka do ene ure, v Sečovljah, Jelšanah in Dragonja pa do pol ure. Vozniki na vstop med pol ure in eno uro čakajo na mejnih prehodih Gruškovje, Dragonja, Jelšane in Starod.

AVP PROMO Uporabno 40 let od zakonske uvedbe rumene rutice, ki varuje najmlajše in opozarja voznike, je prineslo dobre rezultate gorenjska avtocesta, nesreča, tovornjak, prevrnjen KRONIKA Gorenjska Prevrnil se je na avtocesti

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.