Slovenija
64 ogledov

Uspehi ne pridejo čez noč

Vesni Dolinar (skrajno levo) bi pri delu z mladimi prav prišla pomoč vrhunskega Žurnal24 main
Ženska gimnastika. Telovadk in dobrih rezultatov ne manjka, bi pa potrebovali strokovni kader in orodja.

Prejšnja sezona je zelo uspešna, a nam kljub dobri pripravljenosti ni uspelo premagati najuspešnejših slovenskih klubov. Smo pa bili takoj za njimi,” pravi Vesna Dolinar, vodja programov v gimnastičnem društvu TVD Partizan. Zadovoljna je, da v zadnjih dveh letih dvigujejo raven rekreativne in tekmovalne gimnastike v Novem mestu, izpostavlja pa, da bodo potrebne spremembe.

Uničujejo telovadnico
Našo telovadnico mnogi vidijo kot eno veliko igralnico in se ne morejo upreti, da se ne bi vsaj enkrat vrgli v jamo ali skakali po parterju. Vse, ki smo se trudili, da telovadnico imamo, pa boli, ko gledamo, kako se vse uničuje. Dvorana je narejena za vrhunsko gimnastiko in sčasoma bomo morali vse rekreativne skupine preseliti v šolske telovadnice. A trenutno nimamo dovolj kadra, ki bi po šolah poučeval,” dodaja Dolinarjeva.

V tekmovalnem A programu je sicer 21 deklet, na letošnjem državnem prvenstvu pa je bila najuspešnejša Jasna Potočar z bronom v mnogoboju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.