Slovenija
1918 ogledov

Z migranti v vozilu bežal pred policisti in trčil v gostilno

prometna nesreča Profimedia
Na območju Vinice je 27-letnik, ki je v vozilu prevažal devet državljanov Sirije, zjutraj poskušal pobegniti policistom.

Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, so policisti policijske postaje Črnomelj nekaj pred 5. uro ustavljali osebni avtomobil Audi A6 bosanskih registrskih oznak. Voznik znakov policistov ni upošteval, ampak je poskušal pobegniti. S pospešeno hitrostjo je nadaljeval vožnjo v naselje, kjer je izgubil oblast nad vozilom, trčil v gostinski lokal in poskušal peš pobegniti.

Policisti so ga izsledili in prijeli, mu odvzeli prostost, ga odpeljali v prostore za pridržanje in mu zasegli avtomobil.

Ugotovili so, da je v vozilu prevažal devet državljanov Sirije, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo. Policijski postopki z državljani Sirije še potekajo, so še zapisali na novomeški policijski upravi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • atamama 14:59 10.september 2024.

    Kaj ni en gospod malo močnejše postave dejal, da Slovenija uvaja mejno kontrolo? In kje je sedaj ta kontrola? Ni je tako kot ni dovolj policistov.... Morda bi Šiškota prosili da kakšnega ''mladca'' za strah postavi na prehod namesto praznih ...prikaži več policijskih avtov...

  • Plavi-mil 14:24 10.september 2024.

    No, pa jih bomo spet zdravili TAKOJ za naše stroške, davkoplačevalci pa ne morejo do zdravnika.

  • Nevica 13:44 10.september 2024.

    V Šiški so kar trije policaji, na cigane in ilegalce pa pride točno pol policaja na 100.000 primerov!!!!!!