Slovenija
14069 ogledov

Z nadvoza nad avtocesto tako visel tovornjak

nesreča vodice
1/4
Saša Despot
Z nadvoza nad avtocesto pri Vodicah visel tovornjak

Gorenjska avtocesta na odseku Brnik - Šmartno, v smeri proti Ljubljani je bila več ur zaprta zaradi nenavadne prometne nesreče. 

"Policisti so z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja ugotovili, da je voznik tovornega vozila vozil po regionalni cesti od Zapog proti Vodicam. Zaradi vožnje preblizu robu vozišča, ga je na nadvozu potegnilo desno, tako da je zapeljal na pločnik, pri tem je tovorno vozilo obrnilo in prebilo ograjo nadvoza," so sporočili policisti. 

Tovorno vozilo je obviselo s prednjimi kolesi preko roba nadvoza. Del ograje pa je padel na avtocesto ter poškodval osebno vozilo,
katerega voznik je takrat pripeljal po avtocesti.

"V nesreči ni bil nihče poškodovan, po nestrokovni oceni pa je nastalo za okoli 18.000 evrov materialne škode," so dodali.

nereča vodice | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Nesreče tovornjakov

Zadnje dni smo bili priča več nesrečam tovornjakov. Kot smo že poročali, sta 1. februarja na kranjski obvoznici trčila dva tovornjaka. Pri tem je eno od udeleženih tovornih vozil prebilo varovalno ograjo na mostu in zgrmelo v globino na parkirišče. Voznika sta utrpela le lahke telesne poškodbe. Fotografije v članku spodaj.

Nesreča v Kranju Slovenija Tovornjak zgrmel v globino na parkirišče

Danes se je zgodila nesreča treh tovornih vozil na pomurski avtocesti med Senarsko in Svetim Jurijem ob Ščavnici proti Murski Soboti. V nesreči ni bil nihče poškodovan, so pa bila vsa tri tovorna vozila v takšnem stanju, da jih ni bilo mogoče odstraniti. Zato je nastala dolga kolona.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.