Slovenija
586 ogledov

Zaprta avtocesta, po nesreči so se razbežali pasji mladiči

Prometna nesreča policija triopan Policija
Prevažali so pasje mladiče.

Štajerska avtocesta je bila zaradi prometne nesreče zaprta pred priključkom Dramlje proti Ljubljani, zato je nastal zastoj, je poročal prometnoinformacijski center. Po prvih informacijah Policijske uprave (PU) Celje se je prevrnilo vozilo z lahkim priklopnikom, v katerem so bili pasji mladiči.

Kot so za STA pojasnili na PU Celje, se je vozilo z lahkim priklopnikom prevrnilo zaradi neprilagojene hitrosti. Po prvih informacijah v prometni nesreči ni bil nihče poškodovan, so bili pa v priklopniku pasji mladiči, ki so ob nesreči popadali ven in se razbežali. Na kraj nesreče so zato poklicali vetrinarje. 

tragična prometna nesreča Slovenec z vlačilcem povozil moškega na odstavnem pasu Grozljiva nesreča: Svet Slovenec z vlačilcem zapeljal na odstavni pas in povozil človeka predor Renke Slovenija Huda nesreča, 56-letniku ni bilo več pomoči Ročna zavora Grozljivo Svet Voznik ni zategnil ročne, avto v mamo in otroka

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.