Svet
1547 ogledov

Voznik ni zategnil ročne, avto v mamo in otroka

Ročna zavora Andrej Leban
Otrok hudo poškodovan.

Hrvaški portali pišejo o nenavadni nesreči, do katere je prišlo v ponedeljek popoldne v Vinkovcih in v kateri se je huje poškodoval otrok, njegova mama pa lažje. 

20-letni voznik je osebni avtomobil vinkovških registrskih tablic parkiral na delu ulice, kjer je vzpetina, in zapustil vozilo, ne da bi pred tem zategnil ročno zavoro.

Avto je zaradi tega zapeljal vzvratno in od zadaj trčil v dva pešca, 35-letno žensko in otroka, ki sta hodila po pločniku. Potisnil ju je v betonski zid. 

Ob dogodku se je 35-letnica lažje poškodovala, otrok pa huje in je bil iz bolnišnice v Vinkovcih prepeljan na nadaljnje zdravljenje v KBC Osijek, so sporočili s tamkajšnje policije.

Zoper 20-letnika sledi kazenska ovadba zaradi povzročitve prometne nesreče. 

Prometna nesreča v Slavoniji blizu kraja  Otoka Tragično Svet Pijan mladi voznik v družino, 24-letni mami ni bilo pomoči Motorist na Hrvaškem Nesreča Slovenija Trčila avto in motor, dve osebi huje poškodovani

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.