Šport
176 ogledov

Dončićev dober prijatelj se poslavlja od lige NBA

Luka Dončić Boban Marjanović Profimedia
Nekdanji član moštva Dallas Mavericks bo prvič po letu 2015 spet služboval na stari celini.

Srbski košarkar Boban Marjanović je podpisal enoletno pogodbo s Fenerbahčejem, so danes sporočili iz turškega kluba. Šestintridesetletnik je doslej v karieri igral za številne klube, po devetih sezonah v severnoameriški ligi NBA pa se spet vrača v evroligo.

Srbski center je v ligi NBA odigral 362 tekem, v povprečju pa je dosegal 5,5 točke in 3,6 skoka na tekmo. S srbsko reprezentanco je na evropskem prvenstvu leta 2017 osvojil srebrno kolajno.

Kevin Durant in Luka Dončić Kontroverzna izbira Šport Noro, kam je postavil Luko eden najboljših košarkarjev tega tisočletja

Marjanović, ki je doslej igral za Hemofarm, CSKA, Žalgiris, Nižni Novgorod, Radnički iz Kragujevca, Mego, Crveno zvezdo, San Antonio, Detroit, LA Clippers, Philadelphio, Dallas skupaj z Luko Dončićem, s katerim sta spletla tudi prijateljske vezi, in Houston, je sedma okrepitev kluba iz Istanbula v tem prestopnem roku.

Košarkarji Fenerbahceja bodo 4. oktobra v prvem krogu evrolige pričakali grški Olympiakos.

Luka Dončić Glasen kritik Šport "Dončić bo uprizoril nekaj, česar nismo videli več let"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.