Šport > Euro 2024
6220 ogledov

Srbski reprezentant med EP odšel v lokal in se stepel

Vanja Milinković-Savić Profimedia
Vratar poskrbel za dodatno ogorčenje v domovini.

Srbska nogometna reprezentanca je v skupini C osvojila četrto mesto in tako zaključila s svojo udeležbo na evropskem prvenstvu. Javnost v domovini je sicer pričakovala, da se bodo izbranci Dragana Stojkovića v skupini z Anglijo, Dansko in Slovenijo prebili v izločilne boje. V Srbiji tako zdaj iščejo krivce za neuspeh, ob 'Piksiju', ki se mu močno trese selektorski stolček, pa so na udaru tudi nogometaši.

Pri temu je medvedjo uslugo soigralcem naredil tudi rezervni vratar Vanja Milinković-Savić, ki se je po pisanju Telegrafa na prost dan zapletel v obračunavanje v enem izmed lokalov v Münchnu.

Selektor Stojković je nogometašem, ti so v največjem bavarskem mestu zaigrali tako proti Sloveniji kot Danski, sicer namenil odmor, čuvaj mreže italijanskega prvoligaša Torina pa je to izkoristil za obisk lokala, kjer naj bi nastopal srbski glasbenik.

Eden izmed gostov je prepoznal 27-letnega čuvaja mreže in mu dejal, da bi moral biti v karanteni in ne na pijači. To je bilo dovolj, da je Milinković-Savić odgovoril z udarcem. Prišlo je do krajšega obračunavanja, večji pretep pa so preprečili varnostniki v lokalu.

Vanja Milinković-Savić | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
Sorodne novice