Šport > Euro 2024
909 ogledov

Uf, kaj vse je bruhalo iz angleškega zvezdnika

X
Angleški zvezdnik Declan Rice se je po koncu tekme zapletel v prerivanje s članom strokovnega štaba in selektorjem slovaške reprezentance.

Angleška reprezentance se je po velikem preobratu izognila senzacionalnemu izpadu v osmini finala Eura 2024 proti Slovaški. Ta je bila samo še nekaj trenutkov oddaljena od preboja med najboljših osem ekip na prvenstvu stare celine, ko je Angleže globoko v sodnikovem dodatku naprej odrešil Jude Bellingham, nato pa je odločilni zadetek za zmago otoške reprezentance že v uvodni minuti podaljška dosegel Harry Kane.

Jude Bellingham Nora tekma! Šport Korak do velikega šoka, nato gol s škarjicami v 95. minuti za podaljšek

Po koncu obračuna je na zelenici prišlo od spora med zvezdnikom Anglije Declanom Riceom in selektorjem slovaške ekipe Francescom Calzono. Ta se je po zadnjem sodniškem pisku želel soočiti z turškim delivcem pravice Umutum Melerjem zaradi zavlačevanja angleških nogometašev.

V pogovor se je vmešal Rice, kar pa italijanskemu strategu ni bilo pogodu, zato je angleškega zvezdnika odrinil, zelo agresivno pa se je odzval tudi eden izmed članov slovaškega strokovnega štaba.

Declanu, ki naj bi želel Calzono odvrniti od pregovarjanja s sodniki, je ob tem zavrela kri, zato je začel psovati člane slovaške odprave. Vsebino njegovih besed je za Daily Mail dešifriral strokovnjak za branje z ustnic Jeremy Freeman.

"Utihni, ti pi*ka, slišiš, utihni, ti plešasta pi*ka," je bruhalo iz ust nogometaša Arsenala.

Roberto Martinez Portugalci Šport "Slovenija ne igra kot reprezentanca, ampak kot ..."

Calzona je incident komentiral na novinarski konferenci, med drugim je potrdil, da se mu je Rice za svoje besede opravičil.

"Ni mi bilo všeč, da Angleži niso bili kaznovani zaradi zavlačevanje. Rice bi se moral umakniti, da bi se lahko jaz pogovoril s sodniki. Tega ni storil, ampak je kar nadaljeval s svojim početjem. Kasneje se mi je opravičil, tako da je vse v redu. Zelo smo razočarani. Skoraj bi napredovali proti ekipi svetovnega kova. V podaljšku smo pol ure preživeli na nasprotnikovi polovici. Zelo smo se trudili. Ponosen sem na svoje fante in na to, kako smo se odrezali," je dejal selektor Slovaške.

Declan Rice calling Slovakia's manager a bald cunt
byu/nting224 inGunners

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.