Šport
1702 ogledov

"Imaš srečo, da si mi predal pas. Vem, kje parkiraš avto."

Habib Nurmagomedov
Habib Nurmagomedov se je po borbi s Conorjem McGregorjem pošalil z Dano Whitom, vodilnim človekom UFC-a, kateremu je "zagrozil" z uničenjem avtomobila.

Po zmagi nad Conorjem McGregorjem in kaosom, ki je sledil, ko je Habib Nurgamovedov preskočil ograjo in obračunal z nasprotnikovo ekipo, vodja UFC-a Dana White ni želel Dagestancu predati šampionskega pasu v ringu, saj je smatral, da je bila situacija zaradi sovražno nastrojenega občinstva preveč rizična.

Conor McGregor Habib:McGregor Šport "Kaj lahko narediš, ko en idiot preskoči ograjo?"

McGregorjevi navijači so namreč v ring zmetali vse, kar jim je prišlo pod roke, tako da je bila podelitev pasu prestavljena, ko pa je bilo jasno, da nihče iz McGregorjeve ekipe ne bo tožil novega prvaka in ga policija ne bo aretirala, so Habibu naknadno le izročili pas.

Habib Nurmagomedov UFC Šport Znana kazen za Nurmagomedova

Pred povratkom v Dagestan pa se je Habib odločil še za zadnjo potegavščino. S svojim novim pasom se je fotografiral pred avtomobilom od Whita, ob sliki pa je zapisal zabaven komentar.

"Dana, srečo imaš, da si mi predal pas, v nasprotnem bi ti razbil avto, saj vem, kje parkiraš," je k sliki zapisal Habib, Dana pa mu je v šaljivem tonu odvrnil, da ga bo za to zatožil očetu.

Habib Video Šport Svetovni prvak, ki se je ruval z medvedom in se boji očeta Habib Nurmagomedov  conor mcgregor Tri besede Šport To je izrekel Habib med brutalnim udrihanjem po McGregorju Na veliki nogi Šport V takšnem razkošju si rane celi McGregor
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice