Šport > Kolesarstvo
13032 ogledov

Roglič opazil spremembo pri Pogačarju: Vsaj enemu je všeč

Tadej Pogačar Profimedia
Slovenska zvezdnika sta postregla s komunikaciji na socialnem omrežju.

Slovenska kolesarska zvezdnika Primož Roglič in Tadej Pogačar se pripravljata na novo sezono. Za prvega bo nesporni vrhunec sezone predstavljala dirka po Franciji, drugi bo imel v letu 2024 zelo pester urnik, med drugim bo poskušal prvič slaviti na Giru, kjer skupne zmage ne bo branil Roglič, nato pa bo formo poizkušal prenesti še na Tour in svetovno prvenstvo.

Pogačar je pred sezono sicer precej aktiven tudi na socialnih omrežjih, tokrat je na Instagramu objavil nekaj fotografij in posnetkov s svojih treningov, pri tem pa razkril spremembo, ki je padla v oči tudi Rogliču.

"Dobra barva," je tako trikratni zmagovalec Vuelte v šali komentiral spremembo pričeske pri dvakrat najboljšemu na Touru. "Vsaj nekomu je všeč," je odvrnil Pogačar.

Ta se je sicer v torek mudil tudi na velodromu v Valenciji, ekipa UAE je namreč preizkušala opremo in opravljala aerodinamične teste in meritve, ki jim bodo prišle še kako prav predvsem ob vožnjah na čas. Na lanskem kronometru na Touru je namreč Pogačar odločilni poraz v boju z Jonasom Vingegaardom doživel prav v vožnji na čas. 

Kljub opravljenemu delu na veledromu je Pogačar za Marco izjavil, da v boju z Dancem in ostalimi, med favorite bo sodil tudi Roglič, ne bo vse odvisno le od vožnje na čas. "Tour lahko osvojiš tudi tako, da ti ni potrebno premagati Vingegaarda v kronometru, saj so tu še druga področja in tereni," meni Pogi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice