Šport > Košarka
344 ogledov

Kokoškov prikovan na dno

Suns Nets Reševalni pas/Twitter
V ligi NBA so v noči na sredo odigrali štiri tekme.

Dallas Mavericks so z Luko Dončićem prekinili niz porazov in na domačem parketu ugnali Washington Wizards (119:100). Telički so na predzadnjem mestu Zahoda, zbrali so tri zmage in sedem porazov.

Dallas Mavericks Video Šport Nov izvrsten večer Dončića, navijači noreli od navdušenja

Slabša od Dallasa je na Zahodu ekipa Phoenix Suns, njen trener je nekdanji slovenski selektor Igor Kokoškov, ki je doživela še osmi poraz na desetih tekmah. Od Phoenixa so bili boljši gostje iz Brooklyna Nets s 104:82.

Junak tekme v Portlandu je bil CJ McCollum, ki je za zmago domače ekipe Trail Blazers nad drugo najboljšo ekipo Vzhoda Milwaukee Bucks (118:103) vpisal dosežek večera 40 točk, od tega je dal pet trojk (5:10). Milwaukee je tako doživel šele drugi poraz. "To je res lepa zmaga," je bil zadovoljen McCollum, ki je 19 točk dal v tretji četrtini.

Košarkarji Charlotte Hornets, ki so vpisali neslavni dosežek 21 izgubljenih žog, so doma vseeno iztržili zmago proti Atlanta Hawks s 113:102. Atlanta je bila sicer še slabša, saj je imela na svojem računu 22 izgubljenih žog. Prvi strelec je bil Kemba Walker z 29 točkami, od tega je dal štiri trojke (4:10), skupno jih je v tej sezoni vknjižil že 46. Več jih je dal le Stephen Curry, zvezdnik aktualnih prvakov Golden State Warriors.

Luka Dončić Dallas Mavericks Video Šport Dončić pokazal svoj pevski talent

NBA, izidi:

Dallas Mavericks - Washington Wizards 119:100
Luka Dončić 23 točk, 6 skokov, 3 asistence v 33 minutah.

Charlotte Hornets - Atlanta Hawks 113:102
Phoenix Suns - Brooklyn Nets 82:104
Portland Trail Blazers - Milwaukee Bucks 118:103

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice