Šport > Košarka
161 ogledov

Krka se je razšla s trenerjem

Gašper Okorn Krka/Drago Perko/kosarka.si
Krka in Okorn sta se razšla.

Slovenski košarkarski prvoligaš Krka je po dveh letih končal sodelovanje s trenerjem Gašperjem Okornom, so danes sporočili iz novomeškega kolektiva.

"Našo člansko ekipo je že v prvi sezoni uspešno vrnil iz lige Aba 2 v elitno ligo Aba, kjer bo Krka igrala tudi v novi sezoni. Krka se je pod Okornovim vodstvom letos uvrstila tudi v finale pokala Spar, redni del lige Nova KBM pa so naši košarkarji končali na prvem mestu," je sprva pojasnil predsednik Krke Andraž Šušteršič.

Poudaril je, da se je pod Okornovo taktirko uveljavilo tudi nekaj slovenskih košarkarjev, ki so prav pri njem dobili večjo minutažo in pravo priložnost za svoj napredek in razvoj. Obenem se je Okornu in njegovemu pomočniku Igorju Kešlju zahvalil za opravljeno strokovno delo in profesionalen odnos v teh dveh sezonah. Krka je sicer domačo sezono sklenila v polfinalu, kjer je izgubila proti Heliosu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.