Šport > Košarka
1283 ogledov

Odmevna menjava, zvezdnik izrazil svojo šokiranost

Karl-Anthony Towns All-Star Profimedia Karl-Anthony Towns na tekmi All-Star.
Iz ZDA poročajo o odmevni menjavi igralcev, ki je v k New York Knicks pripeljala zvezdnika Karl-Anthonyja Townsa.

Moštvi Minnesota Timberwolves in New York Knicks sta se dogovorili za odmevno menjavo v ligi NBA, poroča ESPN.

V New York bo odšel zvezdnik Karl-Anthony Towns, v nasprotno smer pa Julius Randle in Donte DiVincenzo, poleg tega bodo Volkovi prejeli še izbor v prvem krogu nabora, ki je sicer prvotno pripadal Detroit Pistons.

Knicks so pred letošnjo sezono v svoje vrste zvabili Mikala Bridgesa in tako še povečali število košarkarjev v moštvu, ki so obiskovali univerzo Villanova. Mednje je spadal tudi DiVincenzo, ki pa torej ne bo del te zanimive zasedbe.

Največji zvezdnik v tej odmevni menjavi je gotovo Towns. 213 centimetrov visoki center je bil leta 2015 prvi izbor na naboru, leto kasneje novinec leta, štirikrat je bil izbran na tekmo All-Star.

Towns je bil nad menjavo šokiran. Kot redni uporabnik družbenih omrežij se je oglasil na svojem računu X in napisal le: "..."

Krilni center Randle je bil trikrat del tekme vseh zvezd, po enkrat je bil izbran v drugo oziroma tretjo najboljšo peterko lige NBA.

DiVincenzo je bil z Milwaukee Bucks leta 2021 prvak lige NBA, z Villanovo pa je dvakrat osvojil študentsko ligo NCAA.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice