Šport > Košarka
2430 ogledov

Tu so številni predlogi, kako naj bi v Kobejevo čast spremenili logo lige NBA

Kobe Bryant NBA logo Reševalni pas/Twitter
Oboževalci Kobeja Bryanta so začeli s peticijo, da bi moral logo lige NBA krasiti motiv s tragično preminulim košarkarjem.

Košarkarski svet je še vedno zavit v črno. Zapustil nas je namreč eden največjih vseh časov, Kobe Bryant. Ne le eden največjih športnikov, temveč predvsem velik človek, ki je neverjetno zaznamoval ligo NBA po njegovem prihodu na sceno leta 1996.

Kobe Bryant Prvi izsledki Šport Tako malo je manjkalo, da bi se izognili tragediji

Športni velikan se je namreč po 20 letih igranja za isto ekipo, Los Angeles Lakers, poslovil kot petkratni prvak lige, enkratni MVP lige, dvakratni MVP finala, štirikratni MVP tekme vseh zvezd, osemnajstkratni udeleženec tekme vseh zvezd, enajstkratni član prve postave lige ter devetkratni član najboljše obrambne postave lige.

Zaradi vseh njegovih dosežkov ter priljubljenosti po celotnem svetu, so se njegovi oboževalci celo združili pri zbiranju podpisov za peticijo, da naj bi v Kobejevo čast opremili NBA logo z Bryantovim motivom.

Zaenkrat so zbrali že več 2 milijona podpisov, spletna stran SportsLogos pa je objavila šest izmed najbolj zanimivih predlogov, ki so jih zasledili preko socialnega omrežja Twitter.

Kakšno pa je vaše mnenje? Ali naj liga spremeni svoj logo v Kobejevo čast in kateri izmed motivov vam je najbolj všeč?

christina mauser Magazin Kobe Bryant: Usodnemu letu se je za las izognila hčerka ene od žrtev kobe bryant Magazin Prve informacije o stanju Kobejeve žene Vanesse
Komentarjev 1
  • AnzeSmolej 18:54 29.januar 2020.

    Kako ste nadležni s tem človekom. Dokler ni umrl še nisem slišal zanj.

Sorodne novice