Šport > Nogomet
2818 ogledov

Cristiano Ronaldo zaposluje, takšne so plače

Ronaldo Epa
Blagovna znamka portugalskega nogometnega superzvezdnika je prisotna tudi v turistični industriji.

Portugalski nogometni as Cristiano Ronaldo ob nizanju zadedkov in zasledovanju lovorik na nogometnih zelenicah vseskozi pridno skrbi tudi za širitev svojega poslovnega imperija.

Devetintridesetletni napadalec Al Nasra, ki je nedavno izrazil željo, da bi pred koncem kariere presegel mejo 1000 golov, je pred skoraj desetimi leti prodrl v svet hotelirstva in v sodelovanju z enim izmed najbogatejših Portugalcev Dionisiem Pestano odprl več prestižnih hotelov pod oznako Pestana CR7.

Ronaldo | Avtor: Epa Epa
Njegova veriga hotelov danes šteje že pet luksuznih kompleksov, eden izmed njih pa se nahaja tudi v španski prestolnici, kjer je Ronaldo kot član kraljevega kluba preživel najbolj plodno obdobje svoje kariere.

V madridskem hotelu trenutno iščejo več novih sodelavcev, v ta namen pa so razpisali pet delovnih mest. Oglasi za delo obljubljajo denarno nadomestilo v znesku od 23.000 do 30.000 evrov na leto, vsakemu zaposlenemu pa pripada tudi zdravstveno zavarovanje in 50 prostih dni na leto.

Ronaldov hotel želi zaposliti vratarja, dva točaja, receptorja in natakarja. Med pogoji za vse zainteresirane prosilce so navedene predhodne izkušnje in znanje angleškega jezika.

Zaposlitev je možna tako za nedoločen kot za določen čas, odvisno od delovnega mesta.

"Ta gol je za ..." Šport Žalostno ozadje: Ronaldo razkril pomen tega slavja

Zaposleni v madridskemu hotelu so upravičeni do nekaterih posebnh ugodnosti, kot so popusti za restavracijo in bar, za povrhu pa lahko hotelske prostore koristijo tudi za organizacijo rosjtnih dni. Delovnik traja 40 ur na teden, petim zaporednim delovnim dnem pa morata vedno slediti dva prosta dneva.

Ronaldovi hoteli se nahajajo v Madridu, New Yorku, Lizboni, Marakešu in na Madeiri, v prihodnosti pa naj bi svojo ponudbo razširil še v Pariz in Manchester.

Portugalski nogometaš je trenutno član savdskega Al Nasra, na katerega ga pogodba veže do konca letošnje sezone.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • matermila 13:27 08.oktober 2024.

    Ko ti postane dolg čas. Na sodišču pa je izjavil,(ko ni plačal davkov), da se ne spozna na denar in številke. Če imaš 454€ na minuto, si lahko privoščiš marsikaj. Je pa malce pretirano, da en žogobrc zasluži tak denar.