Šport > Nogomet
1125 ogledov

Doslej na tekmo zaslužil 30 milijonov, zdaj je padel na testu pripravljenosti

Neymar Profimedia
Savdski klub doslej ni imel srečne roke pri izbiri Neymarja.

Brazilski reprezentančni napadalec Neymar je pred prejšnjo sezono iz pariškega PSG za 90 milijonov  prestopil k savdijskemu klubu Al Hilal. Ta mu je za dvoletno zvestobo namenil kar 300 milijonov evrov.

Igralec, ki tako na leto prejme 150 milijonov, je odigral le pet tekem za svojega novega delodajalca, nato pa si je huje poškodoval koleno. Po poškodbi križne vezi nogometaši praviloma za okrevanje potrebujejo od šest do devet mesecev, sledijo prvi treningi. Drugače je pri Brazilcu, ki je z zelenic odsoten že 11 mesecev, čakanje na njegov povratek pa se bo še zavleklo.

Savdski mediji namreč poročajo, da je Neymar v soboto opravljal zdravniški pregled in test pripravljenosti, a 'padel' na obeh. Na začetek normalnih treningov naj bi bilo tako potrebno počakati vsaj še dva meseca. Al Hilal ima sicer možnost njegovo pogodbo podaljšati še za eno leto, a v tem trenutku je to zelo malo verjetno.

Neymar | Avtor: Epa Epa

Klub se je sicer brez Brazilca odlično znašel. Osvojil je savdijsko prvenstvo in pokal, postavil rekord po nizu tekem z zmago (34), v tej sezoni pa že slavil v superpokalu in se po dveh zmagah v prvih kolih znašel na vrhu lestvice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice