Šport > Nogomet
79 ogledov

Messi in Suárez brez tekme zvezd

Luis Suárez Lionel Messi Profimedia Luis Suárez in Lionel Messi.
Zvezdniška nogometaša ne bosta nastopila na prestižni tekmi.

Argentinski superzvezdnik Lionel Messi in njegov soigralec pri Interju iz Miamija Luis Suárez bosta izpustila sredino tekmo zvezd ameriške nogometne lige MLS. 

Nekdanja igralca Barcelone se spopadata s fizičnimi težavami, zaradi katerih po navedbah floridskega kluba ne bosta nastopila v Columbusu na tekmi zvezd med ameriško in mehiško selekcijo.

"Messi ni na voljo zaradi poškodbe desnega gležnja, ki jo je staknil na finalu pokala Amerike," je zapisano v sporočilu kluba. Suárez, ki se je v zadnjih dneh vrnil po 40 dneh obveznosti z reprezentanco, pa ima težave s kolenom.

Inter Miami je pojasnil, da bosta osemkratni dobitnik zlate žoge za najboljšega nogometaša na svetu Messi, ki je popeljal Argentino do naslova svetovnega prvaka 2022, ta mesec pa je osvojil še južnoameriško prvenstvo Copa América, ter Suárez poleg tekme All-Star izpustila tudi tekmo naslednjo soboto proti mehiški ekipi Puebla v prvem krogu ligaškega pokala.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice