Šport > Nogomet
10503 ogledov

Modrić prijel za mikrofon in izrekel magične besede

Print screen
Legendarni hrvaški vezist Luka Modrić naj bi za eno leto podaljšal zvestobo Real Madridu.

Kapetan hrvaške izbrane vrste Luka Modrić je med proslavo naslova v ligi prvakov, kjer je Real Madrid v finalu z 2:0 premagal Borussio Dortmund, razveselil navijače kraljevega kluba z oznanilom, da bo kariero nadaljeval v španski prestolnici.

Po poročanju medijev bo Modrić z Realom podpisal enoletno pogodbo, zdajšnja mu poteče 30. junija.

Real Madrid Finale LP Šport Real dolgo nenevaren, nato je prevzel pobudo in zadel dvakrat

"Zelo sem srečen, da sem ponovno tukaj," je tribune kultnega stadiona Santiago Bernabéu nagovoril 38-letni hrvaški veteran, ki se je Realu pridružil leta 2012. "Hvala vam za vso podporo v pretekli sezoni. Ta pokal je tudi vaš. Se vidimo prihodnjo sezono," je na veselje vseh prisotnih oznanil Modrić.

Modrić | Avtor: Epa Epa

Pristaše španskega velikana je sicer že po koncu finala v Londonu razveselil predsednik kluba Florentino Perez. "Prepričan sem, da bo Luka Modrić z nami ostal vsaj še eno sezono. O tem ni nobenega dvoma. Veseli smo, da ga imamo. Je ena največjih legend našega kluba," je med sobotnim rajanjem novinarjem zaupal Perez.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.