Šport > Nogomet
18 ogledov

Mourinha so se usmilili

Jose Mourinho EPA
Evropska nogometna zveza (Uefa) je (delno) uslišala pritožbo trenerja Reala Joséja Mourinha in mu kazen zaradi izključitve proti Barceloni v Ligi prvakov pogojno zmanjšala na tri tekme.

Evropska nogometna zveza (Uefa) je po kar šesturnem zaslišanju omilila kazen trenerju Reala Joséju Mourinhu zaradi "neprimernih izjav" o sodnikih na prvi polfinalni tekmi Lige prvakov proti Barceloni. Uefa mu bo spregledala dve tekmi, a le pod pogojem, da bo "priden“ tri leta. Ker je Portugalec eno tekmo kazni že odslužil na povratni tekmi z najbolj gorečim Realovim tekmecem, ga čakata torej "le" še dve. Kazen 50.000 evrov ostaja. Po pričanju je trener Reala molče odkorakal mimo novinarjev.

Emirates na Realovih dresih

Emirates je v središču pozornosti v Madridu, saj je podpisal petletno pokroviteljsko pogodbo z Realom, ki bo odslej nosil njegov napis na majicah. "Emirates je svetovno znano podjetje, s katerim imamo skupne vrednote: predanost, trud, domiselnost. Močno verjamemo, da nam bo sodelovanje prineslo veliko oboževalcev po vsem svetu,“ je o najnovejšem partnerstvu dejal Realov predsednik Florentino Perez.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.