Šport > Nogomet
33 ogledov

Nole: "Ibrahimović je moj idol"

Djoković, Milan acmilan.com
Novak Djoković je obiskal tabor nogometašev Milana, si nadel njihov dres s številko sedem in razkril, kako se je uresničila prerokba Zlatana Ibrahimovića, za katerega številka ena svetovnega tenisa pravi, da je njegov vzornik.

"V Dubaju med zimskimi pripravami mi je Ibrahimović dejal, da če Milan osvoji Serie A, bom jaz zmagal v Wimbledonu. To se je tudi zgodilo,“ je Nole povedal Milanovi klubski televiziji: "Zdaj so pred nami novi izzivi. Verjamem, da Milan lahko osvojil Ligo prvakov, jaz pa ostanem številka ena na svetu, kolikor dolgo je mogoče."

Djoković, ki je prvikrat obiskal Milanello, se je fotografiral tako z igralci kot s predstavniki strokovnega štaba: "Od igralcev so mi poleg Ibrahimovića, ki je moj vzornik, všeč skoraj vsi nogometaši: Cassano, Pato, Seedorf, Gattuso, Ambrosini, legendi Nesta in Inzaghi. Zdaj ko sem jih spoznal in videl, kako delajo, imam še več razlogov, da verjamem, da bo Milan nadaljeval zmagovito."

Djoković je z Milanovimi nogometaši tudi obedoval (YouTube):

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.