Šport > Nogomet
4099 ogledov

Noro! V uradnem poročilu srbske reprezentance piše, da so premagali Slovenijo!

EURO2024 Saša Despot
V Stojkovićevem uradnem poročilu se nahaja zanimiva napaka.

Izvršni odbor Nogometne zveze Srbije je v petek na seji sprejel odločitev, da selektor članske nogometne reprezentance Dragan "Piksi" Stojković ostaja na klopi Srbije tudi v prihodnje.

Čeprav je srbska nogometna reprezentanca kljub širokemu izboru vrhunskih nogometašev na nedavnem Euru pogorela ter svoje nastope zaključila že po skupinskem delu na zadnjem mestu, brez ene same zmage, je prejel Stojković maksimalno podporo IO-ja.

Izvršni odbor zveze se je na seji seznanil tudi s poročilom o delu selektorja v preteklem obdobju. Piksijevo poročilo je bilo polno "zanimivih" izjav, med drugim je tekmo z Anglijo, katero je Srbija izgubila z 1:0, opisal kot tekmo, na kateri so prisilili Angleže, da se 70 minut branijo v svojem kazenskem prostoru.

Poleg številnih zanimivih izjav, ki so očitno prepričale IO, saj mu je ta prižgal zeleno luč za novo pogodbo, ki vključuje nastope v prihodnji ligi narodov in kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2026, pa je omenjeno poročilo vsebovalo tudi eno veliko napako.

Uradno poročilo srbske nogometne reprezentance o tekmi s Slovenijo | Avtor: Fudbalski savez Srbije Fudbalski savez Srbije

V Stojkovićevem poročilu namreč piše, da je Srbija ne Euru tekmo s Slovenijo dobila z rezultatom 1:0, kar je daleč od resnice, glede na to, da so se z zadetkom Luke Jovića v 95. minuti dejansko srečno rešili pred porazom, potem ko je Žan Karničnik popeljal Slovenijo v vodstvo in na prag zmage.

Seveda gre zgolj za nedolžno tiskarsko napako v poročilu srbske nogometne reprezentance, saj potem v sami statistiki tekme piše, da sta obe reprezentanci dosegli po en zadetek, tako da smo prepričani, da Piksi in druščina dejansko ne verjamejo, da se premagali Slovenijo.

Na sami seji je sicer bilo zelo zanimivo, med drugim je Piksi najavil obširne spremembe v igralskem kadru že za septembrske tekme v ligi narodov proti Španiji in Danski.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice