Šport > Nogomet
1367 ogledov

Prejel nagrado in soigralce označil za ... zgube

Joe Lolley
Nenavaden igralec z nenavadno izjavo.

"To mi ne bi uspelo brez soigralcev," je klasična in predvsem že pričakovana izjava, ki jo podajo dobitniki individualnih nagrad v nogometu. Nekateri jo celo resno mislijo, drugi so nekoliko manj iskreni, ljubitelji nogometa pa ob vsem skupaj le skomignejo z rameni.

A korak dlje je šel zdaj član Nottingham Foresta Joe Lolley, ki so ga navijači kluba izbrali za najboljšega posameznika v sezoni.

Šestindvajsetletnik je nagrado znal izkoristiti in se na prisrčen način pošaliti iz zgoraj omenjenih izjav. " Najlepša hvala vsem, ki so glasovali zame in za vso podporo med sezono, ki mi veliko pomeni. Iskreno bi se rad zahvalil še nikomur od soigralcev, ker gre za posamično nagrado. Zgube," je tako na twitterju zapisal nogometaš, ki ima za sabo izjemno zanimivo pot.

Lolley je bil v mlajših kategorijah član Birmingham Cityja, nato pa se je preselil k neligaškemu klubu Littleton, kjer je na 83 tekmah dosegel kar 88 zadetkov. Leta 2013 je uspešno prestal preizkušnjo in podpisal enoletno pogodbo s petoligašem Kidderminstrom, leto kasneje pa se je že preselil v drugoligaško konkurenco k Huddersfield Townu.

Januarja 2018 se je preselil k sedanjemu klubu, Forest je sicer v svoji zgodovini kar dvakrat postal evropski klubski prvak (1978/79, 1979/80), enkrat pa je bil najboljši tudi v Angliji (sezona 1977/78). Trenutno igra v ligi Championship, drugi najmočnejši angleški ligi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.