Šport > Nogomet
5583 ogledov

V vozilo športnega direktorja nogometnega velikana izstrelili sedem nabojev

Vozilo Josea Bota Danijela Mikola/24sata
V vozilo športnega direktorja nogometnega kluba Osijek je bilo s sprednje strani na voznikovi strani izstreljeno sedem nabojev.

Iz Slavonije prihajajo srhljive novice, potem ko je bila policija v Osijeku obveščena, da se v samem centru Osijeka, na parkirnem mestu v Šamački ulici nahaja avtomobil s poškodovanim vetrobranskim steklom, v katerem se nahaja kar sedem nabojev.

Po pisanju Jutarnjega lista se je kasneje izkazalo, da gre za vozilo Volkswagen Arteon v lasti športnega direktorja enega največjih hrvaških nogometnih klubov Osijeka, Portugalca Josea Bota.

Vozilo Josea Bota | Avtor: Danijela Mikola/24sata Danijela Mikola/24sata
Vozilo je bilo parkirano na parkirišču pred zgradbo, v kateri športni direktor Osijeka tudi živi, v avtomobil pa je bilo s sprednje strani v vetrobransko steklo na strani voznika izstreljeno kar sedem nabojev.

Šokantno sceno je prvi opazil Botov sodelavec in vodja mladinske šole kluba Alfredo Almeida, ki je pri svojem odhodu na delo v Opus Areno opazil zastrašujoč pozor in nemudoma kontaktiral policijo, ki zaenkrat išče morebitne priče.

Medtem ko policija še išče in zbira priče in dokaze, naj bi po poročanju 24sata Boto, ki se nahaja na krajših počitnicah na Portugalskem, že sprejel odločitev, da nemudoma zapusti klub.

Jose Boto je sicer Osijek okrepil letošnjo zimo, pred tem pa se je na nogometnem zemljevidu uveljavil predvsem kot šef skavtske službe pri Benfici, kjer je v svoje vrste pripeljal neizbrušene diamante, kot so bili Angel di Maria, Axel Witsel, Nemanja Matić, Ederson in tudi naš Jan Oblak.

Jose Boto | Avtor: Profimedia Profimedia

Kasneje je opravljal vlogo šefa skavtov še pri Šahtor Donjecku ter vlogo športnega direktorja pri grškem PAOK-u, preden je pozimi prišel v Osijek, kjer si je kot glavni cilj zadal reorganizacijo nogometne šole. Svoj čas naj bi si ga po njegovih besedah za hrvaške medije želel v svojem štabu tudi veliki Jose Mourinho.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Idioti 09:48 29.maj 2024.

    Osijek pa velikan ??????? Hja pol je tud naša Rogaška velikan !

  • Avatar Zoran
    StarMačk 17:58 28.maj 2024.

    NK Osijek nogometni velikan, ha, ha, ha..., za posrat! Potem takem so Dinamo, Hajduk in Rijeka, nogometni titani...

  • sandi76 12:53 28.maj 2024.

    ...če bi imel pa več šaržerjev ?....

Sorodne novice