Šport > Nogomet
739 ogledov

Zvezdnik izgubil živce: Zakaj jaz!?

daniele de rossi Reševalni pas/Twitter
Zvezdnik AS Rome je znorel nad članom strokovnega štaba.

Italija je na povratni tekmi dodatnih kvalifikacij za SP 2018 remizirala s Švedsko in po zaslugi prejetega gola v gosteh ostala brez nastopa na mundialu.

Giorgio Chiellini Gigi Buffon Kvalifikacije za SP Šport Italijani ponižani. Legenda ima dovolj, dala je odpoved.

Z velikim razočaranjem sta reprezentančno kariero sklenila Gianluigi Buffon in Daniele De Rossi. Slednji se je med tekmo sporekel s članom strokovnega vodstva, ker ga je poslal na ogrevanje. Obrambni vezist Rome je bil namreč mnenja, da bi moral v igro vstopiti napadalec Lorenzo Insigne.

"Zakaj prekleto bi moral jaz na igrišče? Ne potrebujemo remija, potrebujemo zmago," je besnel De Rossi in po tekmi pojasnil svojo burno reakcijo.

Švedska San Siro Eurosport Evforija Šport Švedi podrli studio, selektor čistil slačilnico

"Na ogrevanje pošljemo tri nogometaše naenkrat. Po petih minutah naslednje tri. Povedal sem jim, da smo pri koncu srečanja in da potrebujemo zmago. Na ogrevanje bi morali poslati napadalce. Izpostavil sem Insigneja. Žal mi je, če sem koga užalil. V tistem trenutku sem menil, da je Insigne boljša izbira," je dejal dolgoletni član AS Rome.

Italija bo nogometno svetovno prvenstvo zamudila prvič po daljnem letu 1958.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.